2016. május 4., szerda

Papírszínház gyakorlati útmutató a Csimotától

Most botlottam bele és kapcsolnám az előző gondolatmenethez:

"Kézikönyv, amely a Papírszínház különböző felhasználási lehetőségeire ad gyakorlati tanácsokat könyvtárosoknak, pedagógusoknak, óvodapedagógusoknak és szülőknek. Cikkek, vélemények, tanácsok, ötletek, játékok, iskolai óravázlatok gyűjteménye, melyben a Papírszínház sokrétű felhasználásának módjait mutatjuk be. A könyvet sokszorosítható sablonok, képek egészítik ki a kezdő és már gyakorlott felhasználók számára"


Szóval a Fb-csoporttal kapcsolatban: tematikus egyengetésre, de legalábbis témafelvetésre is lehetne használni a posztokat, ilyen tudatosságot nem tapasztaltam. De ezt a felkínálást hiányolom.

Érdekesség volt, hogy kezdték saját termék- hirdetés posztok is felütni a fejüket a csoporton belül, amiktől szerették volna elhatárolni magukat.
Egyébként szép kis Csimota könyv, igényes. Kíváncsi vagyok a fogadtatásra. De ha már papírszínházról van szó, meg kell említeni pici kiadómat az Elefáni papírszínházat, akinek egyetlen kiadványa a Nevesincs  könyv, ami mesekönyv és bábszínház is egyben. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

+jegyzés